Hygienické minimum – na prácu s potravinami

Hygienicke minimum na pracu s potravinami - Global Education Centre

Školenie a skúška na výkon odbornej spôsobilosti epidemiologicky závažných činnosti pre prácu v potravinárstve.

Pre koho je školenie určené?

Pre každého kto má záujem pracovať v potravinárstve a potrebuje spĺňať požiadavky RÚVZ.

Zamestnanci – potravinári , ktorí k výkonu svojej práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pracujú pri výrobe, manipulácii a uvádzaní potravín a pokrmov do obehu. (Pre zamestnancov, ktorí nemajú príslušné vzdelanie v zmysle prílohy č. 6 k vyhláške Ministerstva zdravotníctva SR č. 585/2008 Z. z.)

Ako často Hygienické minimum realizujeme?

  • 1x mesačne.

Je možné Hygienické minimum realizovať aj pre uzavretú skupinu?

Hygienické minimum je možné organizovať aj pre uzavreté skupiny, kde sa obsah, termín a miesto dohodne podľa požiadaviek klienta.


    Odoslaním formulára súhlasím s všeobecnými obchodnými podmienkami GEC 2023.

    Odoslaním formulára súhlasím s podmienkami ochrany osobných údajov GEC.

    Forma výučby: individuálna, prezenčná, skupinová
    Rozsah kurzu: 4 VH
    Forma ukončenia: Doklad - Potvrdenie o absolvovaní
    Miesto konania: Košice, Prešov
    Termín začatia: 13/05/2024 - termín je informatívny

    Najbližšie kurzy

    Súvisiace kurzy

    Contact Icon